Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä

Tuotemerkit ja tuoteluettelot

logo-header3.png

CTM on vuonna 1999 perustettu slovakialainen johtava pyörämerkki. CTM tarjoaa pyöriä kaikkiin olosuhteisiin: vuoristoon, autoteille, maastoon, vaellukseen, kaupunkiin ja lapsille. Kokoelmaan kuuluu myös jousitettuja pyöriä ja premium-pyöriä.

CTM yhdistelee uusinta teknologiaa, korkealaatuisia osia ja uniikkia designia. CTM-pyörän ajaminen ei ole vain upea kokemus vaan se kasvaa hiljalleen osaksi elämäntyyliäsi.

CTM-polkupyörät ovat ammattilaisten kehittelemiä ja testaamia. Prosessissa on mukana niin kilpa-ajajia, mekaanikkoja kuin tuotekehittelijöitäkin. He luovat yhdessä kokonaisuuksia, joiden osasia muut eivät olisi edes osanneet ajatella. Nämä pienet asiat voivat tehdä suuren eron pyörän käyttömukavuuteen ja toimivuuteen. Näin löytyy kaikki täydellisen pyörän luomiseen tarvittavat osaset.

Koko esitteen voit ladata tästä (57 mb).


Capriolo.jpg


Capriolo on ollut polkupyörien tavaramerkki aina vuodesta 1996 alkaen. Capriolo polkupyörät on tarkoitettu asiakkaille, jotka arvostavat järkevänhintaista italialaista suunnittelua ja laatua. Koska Capriolo käyttää SHIMANO, TEKTRO, SUNTOUR, AVID ja muiden huippu valmistajien polkupyöräosia, sopivat pyörät vaativimmallekin käyttäjälle.

Koko esitteen voit ladata tästä (90 mb).
adria.jpg

Adria tarjoaa polkupyöriään niille, jotka eivät halua investoida pyörään liikaa. Tavaran laatu on tyydyttävä, mutta voit olla varma, että Adria-pyörien laatu vastaa 100% niiden hintaa verkkokaupassamme. Adria tarjoaa Lastenpyörät, maastopyörät ja muut mallit.

Koko esitteen voit ladata tästä (5 mb).