Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

Tarvikkeet


Lisävarusteet polkupyörille - Polkupyörien lisävarusteet matalilla hinnoilla

Polkupyörien lisävarusteiden myynti, Polkupyörien lisävarusteet verkkokaupasta Velomania Helsingistä. Polkupyörien lisävarusteiden osto parhailla hinnoilla.

Ei ole väliä, oletko aloittelija vai ammattilainen pyöräurheilun alalla. Meidän  polkupyörien lisävarustevalikoimamme on suunniteltu kaikille, ja löydätte tarvitsemanne tavarat ihanteellisella hinta-laatusuhteella. Verkkokaupastamme voitte ostaa korkealaatuisia pyöräilykypäriä turvallista polkupyörällä ajamista varten millä tahansa tiellä.

Pyöräilykypärät

Pyöräilykypärä on välttämätön polkupyörällä ajaessa, riippumatta siitä, oletteko soratiellä vai maantiellä. Valmistajat tarjoavat kypäriä kaikille pyöräilijöille - miehille, naisille ja lapsille. On tärkeää löytää kypärä, joka vastaa tarpeitanne pyöräilyssä.

On olemassa erityisen kevyitä kypäriä esikaupunkipyöräilijoille tai niille, jotka taittavat pitkiä matkoja. Lasten kypärät tarjoavat mahdollisimman suuren suojan, ja niitä tuotetaan erikokoisina, kuten myös iloisilla väreillä ja designeilla.

Ammattilaisten kypäriä edustavat BMX-kypärät. Vuoripyöräilijät tarvitsevat lisäsuojaa tien takia, jolla he ajavat. Leuan ja nenän sekä pään suojaamista varten on tarkoitettu umpikypärät.