Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

Maastopyörät


Maastopyörä (fatbike) – tämän päivän pyörä

Maastopyörät ovat kaikkien ikäryhmien suuressa suosiossa. Nuoret ja teini-ikäiset arvostavat niiden näyttävää muotoilua ja hyviä ominaisuuksia esteiden ylittämisessä. Hiukan vanhemmat ikäluokat arvostavat polkupyöriä, jotka on varustettu viimeisen huudon tekniikalla ja jotka ovat sen lisäksi luotettavia ja kestäviä.

Maastopyörä (myös vuoristopyörä eli mountain bike) on ehdoton väline tehokkaaseen maastoajoon. Sillä voit ilman suurempia vaikeuksia pyöräillä jyrkkiä rinteitä ylös tai alas, ajaa maastossa, metsäpolulla tai hiekkarannalla. Maastopyörällä on mukavaa ajaa myös kaupungissa. Maastopyörät houkuttelevat monipuolisuudellaan ja mahdollisuudella ajaa missä tahansa maastossa ja olosuhteissa.

Maastopyörät ovat kaikkien ikäryhmien suuressa suosiossa. Nuoret ja teini-ikäiset arvostavat niiden näyttävää muotoilua ja hyviä ominaisuuksia esteiden ylittämisessä. Hiukan vanhemmat ikäluokat arvostavat polkupyöriä, jotka on varustettu viimeisimmällä tekniikalla ja jotka ovat sen lisäksi luotettavia ja kestäviä. Maastopyörä (myös vuoristopyörä eli mountain bike) on ehdoton väline tehokkaaseen maastoajoon. Sillä voit ilman suurempia vaikeuksia pyöräillä jyrkkiä rinteitä ylös tai alas, ajaa maastossa, metsäpolulla tai hiekkarannalla. Maastopyörällä on mukavaa ajaa myös kaupungissa. Maastopyörät houkuttelevat monipuolisuudellaan ja mahdollisuudella ajaa missä tahansa maastossa ja olosuhteissa. Maastopyörät ovat kuin mönkijöitä, koska niillä on mukavaa ajaa sekä sileällä tiellä että siellä, missä tarvitaan enemmän ohjausominaisuuksia. Maastopyörän monipuolisuutta parantamaan keksittiin fatbike (suomeksi myös paksupyörä, lumipyörä tai läskipyörä), joka on erittäin leveillä renkailla varustettu maastopyörä.

Paksupyörän renkaiden leveys on 100 - 120 mm. Näin paksujen renkaiden ansiosta sen ajo-ominaisuudet ovat tehokkaammat kuin muiden maastopyörien. Leveillä renkailla pääsee eteenpäin maastossa kuin maastossa ˗ hiekassa ja kivikossa, heinikossa ja rämeessä ja vaikka paksussa lumihangessa. Lisäksi voit säätää renkaiden painetta. Matalammalla paineella pyörä kulkee pehmeästi ja sujuvasti, mutta sen liikkeelle saaminen on vaikeampaa. Aika ajoin sivustollemme ilmaantuu maastopyörä tarjous, polkupyörien verkkokaupassamme kannattaa siis vierailla usein.

Jos olet päättänyt ostaa maastopyörän tai fatbiken, löydät myymälästämme mahtavan valikoiman tarpeisiisi sopivia pyöriä! Myynnissä on moniin nopeuksiin sopivia, erinomaisella iskunvaimennuksella varustettuja, keveitä, mutta kestäviä pyöriä maailman parhailta valmistajilta.

Maastopyörä sopii pyöräilyyn vaikeassa maastossa ilman pyöräilyyn sopivia teitä. Velomanian verkkomyymälässä ovat myynnissä seuraavat Capriolo-merkkiset maastopyörät:

  • 26' Gila;
  • 29' Level 9.1 и 9.3;
  • 26' Mayan;
  • 26' Monitor FS;
  • 26' Oxygen;
  • jne.

Maastopyörien toimitus

Toimitamme kaikki Velomanian verkkokaupasta ostetut maastopyörät, fatbiket ja muut tuotteet 1-2 vuorokaudessa veloituksetta koko Suomeen yhteistyössä kuriiripalvelu Postnord:n kanssa. Jos teet tilauksesi ennen klo. 12:00, toimitamme maastopyörän sinulle seuraavana päivänä, klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa.

Takuu

Maastopyörille on sen toimittamisesta alkaen voimassa kahden vuoden takuu. Ostajalla on oikeus viallisen tuotteen vaihtoon tai tilauksesta luopumiseen ja kulujen hyvittämiseen.