Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

Lasten pyörät


Osta lasten polkupyörät Velomaniasta – mukavasti, turvallisesti ja edullisesti

Tuskin löytyy aikuista, joka ei osaa pyöräillä. Useammilla meistä on ollut mahdollisuus harjoitella tätä hienoa taitoa jo lapsuudesta alkaen. Nyt lapsilla on siihen entistä paremmat mahdollisuudet. Voit ostaa lasten polkupyörät Velomanian verkkokaupasta huomattavasti edullisemmin kuin perinteisestä kivijalkakaupasta. Valikoimaamme kuuluu useita lasten polkupyörämalleja. Tuskin kukaan lähtee kaupastamme sopivaa löytämättä!

Lasten polkupyörät voi valita suhteellisen helposti. Sopiva malli on ensinnäkin valittava lapsen iän ja pituuden mukaan. Valintaa ei kannata tehdä silmämääräisesti, vaan sopivaa mallia kokeilemalla. Anna lapsen nousta satulaan ja laittaa jalat polkimille. Poljinten on oltava sopivat matalimmassa asennossa. Anna lapsen kokeilla satulan mukavuutta, ulkonäköä, muotoilua sekä muita tärkeitä seikkoja.

Tarkista mallin kestävyys, kulkuominaisuudet sekä tärkeimpien osien toimivuus. Jos lapselta ei vastalauseita synny ja olet varma, että lapsesi pystyy pyöräilemään turvallisesti, olet tehnyt oikean valinnan.

Lasten polkupyörät sopivat kaikenikäisille lapsille. Pikkulasten malleissa on 12 tuuman ja alakouluikäisten malleissa 16-20 tuuman renkaat. Teini-ikäisten pyörät on varustettu 24 tuuman renkailla ja ovat näin aikuisten mallien kanssa melkein identtisiä. Osta lasten polkupyörät Velomanian verkkokaupasta. Lapsesi iloitsee uudesta tyylikkäästä ja laadukkaasta Velomanian pyörämallista, jolla ajo on turvallista ja helppoa!

Myynnissä lasten pyörät, alkaen kahden vuoden ikäisille lapsille

Osta lasten polkupyörä Velomanian verkkomyymälästä Helsingistä Suomen edullisimpaan hintaan. Lasten pyörät ovat varustettu 12 – 20 tuuman renkailla. Nuorten mallien rengaskoot ovat 24 ” asti. Velomanian verkkokaupasta löydät seuraavat lasten polkupyörät.

Capriolo:

  • 20' CTX 200 ja СТХ 240;
  • 12' Star;
  • 16' Mustang;
  • 16' Viola;
  • 20' Sunny Girl;
  • 20' Sunny Boy.

Adria:

  • 12' Rocker;
  • 12' Princess;
  • 24' Heracles.

Toimitus

Toimitamme kaikki Velomanian verkkokaupasta ostetut lasten polkupyörät veloituksetta koko Suomeen yhteistyössä kuriiripalvelu Postnord:n kanssa. Jos teet tilauksesi ennen klo. 12:00, toimitetaan tilaamasi lasten pyörä sinulle seuraavana päivänä, klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa.

Takuu

Kaikille lastenpyörille on niiden toimittamisesta alkaen voimassa kahden vuoden takuu. Ostajalla on oikeus viallisen tuotteen vaihtamiseen tai tilauksesta luopumiseen ja kulujen hyvittämiseen.