Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

Hybridipyörät ja retkipyörät


Hybridipyörä (retkipyörä) – erinomainen retkeilyväline. Miesten ja naisten hybridipyörät.

Aikaisemmin kaikki polkupyörät sopivat kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. Nykyään markkinoilla on runsaasti erikoispyörämalleja, mutta kiinnostus monitoimipyöriin on pysynyt edelleen korkeana. Tämän vuoksi hybridipyöriä ja retkipyöriä ovat korkeassa kysynnässä ja niitä löytyykin monia eri malleja.

Hybridipyörissä yhdistyvät maasto- ja kaupunkipyörien parhaat ominaisuudet. Useimmissa tapauksissa juuri tämä seikka on ratkaiseva – monikäyttöpyörällä on mukavaa pyöräillä sekä maastossa että kaupungissa. Hybridipyörä ja retkipyörä ovat maantiellä maastopyörää nopeampia, mutta edes vaikea maasto ei estä niiden kulkua. Samalla ne ovat esim. kilpailemiseen täysin sopimattomia.

Monissa tapauksissa tämä pyörämalli sopii retkeilypyöräksi. Toisin kuin urheilupyörät, ovat hybridipyörät ajo-ominaisuuksiltaan erittäin mukavia. Pyörällä rullatessa on selkä rentoutunut ja sen vuoksi voi ajosta nauttia tieolosuhteita ajattelematta.

Hybridipyörien renkaiden koko on normaalia suurempi ja alkaa 28 tuumasta. Isot ja jopa 40 mm leveät renkaat takaavat sujuvan pyöräilemisen sekä hyvän nopeuden vähällä vaivalla. Yksinkertainen teräs- tai alumiinirunko takaa nopean liikkumisen tiellä kuin tiellä.

Hybridi- ja retkipyörät, jotka ovat erinomainen valinta sekä kaupunki- että maaseutuajoon, kuuluvat pysyvään tuotevalikoimaamme. Pyörät ovat erinomaisesti ohjattavia ja ketteriä. Ne on varustettu matkatavaratelineellä ja lokasuojilla.

Hybridipyörä sopii pyöräilyyn maastossa, metsässä ja peltomaastossa. Velomanian verkkomyymälässä ovat myynnissä seuraavat Capriolo-merkkiset pyörät:

  • 28' Roadster;
  • 28' Roadster Lady;
  • 28' Sunrise;
  • 28' Sunrise Tour;
  • 28' Sunrise Lady;
  • jne.

Retkipyörien toimitus

Toimitamme kaikki Velomanian verkkokaupasta ostetut hybridipyörät tai retkipyörät veloituksetta koko Suomeen yhteistyössä kuriiripalvelu Postnord:n kanssa. Jos teet tilauksesi ennen klo. 12:00, toimitetaan hybridipyörä tai retkipyörä sinulle seuraavana päivänä, klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan kahden työpäivän sisällä.

Takuu

Hybridipyörälle on sen toimittamisesta alkaen voimassa kahden vuoden takuu. Ostajalla on oikeus viallisen tuotteen vaihtoon tai tilauksesta luopumiseen ja kulujen hyvittämiseen.