Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

Сitypyörät


Citypyörät – käytännöllinen, mukava ja kestävä citypyörä

Sinulla ei ole autoa? Ei hätää, nykyään kaikki voivat liittyä ajoneuvolla kulkijoiden kunniakkaaseen joukkoon, hankkimalla itselleen citypyörän. Velomanian verkkomyymälä tarjoaa laajan valikoiman city-malleja eri näköisinä, kokoisina ja muotoisina.

Mikä citypyörä eli kaupunkipyörä on, selviää jo sen nimestä. Se on tavanomaiseksi vapaa-ajan malliksi muotoiltu ja tarkoitettu pyörä kaupungin kaduilla. Jos haluat olla hyvässä kunnossa, mutta mukavuus on sinulle kiistaton ehto, on tämä paras valintasi.

On helppo kuvitella, miltä citypyörät näyttävät. Kaikki mallit on rakennettu ajomukavuutta ja ajotyytyväisyyttä silmällä pitäen. Ajon aikana selkä rentoutuu ja selkäranka lepää. Renkaiden sileä pinta takaa sujuvan ajon, polkeminen on helppoa ja vaivatonta.

Kaupungissa on joskus käytettävä ajaessa muitakin kuin urheiluvaatteita. Citypyörällä näytät hyvältä myös tavallisessa vuodenaikaan sopivassa vaatetuksessasi. Ajomukavuuden takaamiseksi on citypyörät varustettu lisälaitteilla – ajovalolla ja heijastimilla, tavarakorilla ja tavaratelineellä sekä ketju- ja lokasuojilla.

Jos haluat pitää yllä hyvää kuntoa, Velomanian käytännölliset ja mukavat city-mallit odottavat sinua kaupassamme!

Velomanian verkkosivuilta löytyvät Capriolo-merkkiset pyörät ovat unisex-malleja tai naisten citypyöriä. Valikoimassamme on korilla varustettuja malleja sekä pyöriä, joissa on yhdestä kahdeksaantoista vaihdetta. Mahdollisimman mukavaa ajoa varten ovat rengaskoot optimaaliset 26'' ja 28''.

Naisten citypyörät

Verkkomyymälästämme löytyy myös useita naisille tarkoitetuja citypyöriä. Tämän päivän naisten citypyörät ovat juuri kauniimman sukupuolen edustajille kehitettyjä mukavia ajoneuvoja. Naisille tarkoitetuissa malleissa on

  • syvä runko;
  • mukava ja laajempi naisille tarkoitettu satula;
  • tyylikäs ja viehättävä ulkonäkö.

Citypyörä on mainio ajoväline, jolla voit kulkea helposti ja vaivattomasti mihin tahansa - töihin, kauppaan, urheilukeskukseen. Tämä on myös erinomainen kuntoiluväline – säännöllinen pyöräily parantaa verenkiertoa, vahvistaa sydäntä ja vaikuttaa myönteisesti myös hengityselinten toimintaan. Osta kaupunkipyörä verkkomyymälästämme Suomen edullisimpaan hintaan!

Toimitus

Toimitamme kaikki Velomanian verkkokaupasta ostetut naisten citypyörät yhteistyössä kuriiripalvelu Postnord:n kanssa veloituksetta 2-3 vuorokauden sisällä koko Suomeen. Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00 toimitamme tuotteen sinulle jo seuraavana päivänä.

Kauppaehdot

Kaupunkipyörä tai citypyörä valitaan etupäässä henkilökohtaisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Mieti, miten usein käytät koria, tarvitsetko monia vaihteita, millaisessa maastossa enimmäkseen ajat jne.

Jos olet valintasi tehnyt, tee tilaus. Kaikilla Velomanian verkkokaupasta ostetuille pyörille on voimassa kahden vuoden takuu. Jos haluat perustellusta ja objektiivisesta syystä ostetusta tavarasta luopua tai sen vaihtaa, hyvittää verkkomyymälä maksamasi kauppasumman ja toimituskulut.