Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Suodata

BMX-pyörät


BMX-pyörä - nykyaikainen nuorisopyörä

Kauas taakse ovat jääneet ajat, jolloin kaikki polkupyörät olivat melkein samanlaisia ja poikkesivat toisistaan vain korkeudelta tai runkoputken muodoltaan. Nykyään on käytössä maasto- ja maantiepyöriä, pyöriä huviajeluun ja urheiluun, sekä BMX-pyöriä, joita ei ole tarkoitettu pitkiin ajeluihin.

Pyörän lyhennenimi BMX tulee sanoista Bicycle Moto Cross. Näitä pyöriä ei ole tarkoitettu rauhalliseen pyöräretkeilyyn vaan sen sijaan ne ovat verrattomia motocross-poluilla ja niillä voi tehdä erilaisia temppuja. Pienen harjoittelun jälkeen voit pyörälläsi tehdä hyppyjä, pyöriä paikan päällä, lentää ja pyöriä ilmassa kuten varsinainen akrobaatti. Freestylen polkupyörällä suo sinulle BMX-pyörä!

BMX-pyörät toiminnallisuuden määrittelee niiden rakenne, joka on jämäkkä ja kestävä. Pyörät ovat lisäksi pienehköjä ja niissä ei ole iskunvaimentimia. Runko on valmistettu terässeosputkista ja sille on annettu erityinen muoto pyörän ketteryyden saavuttamiseksi.

BMX-pyörien tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • keskimääräistä parempi turvallisuus;
  • helppo korjattavuus vahingon sattuessa;
  • ohjattavuus;
  • kompaktius;
  • suhteellisen edullinen hinta.

Meiltä löydät aina vahvat, luotettavat ja kestävät BMX-pyörät racing-, street-, fletlend- ja park-tyylin harjoitteluun.

Verkkomyymälästämme löytyy BMX-pyörät: BMX Totem (Capriolo) ja SPAM (Adria). BMX-pyörä on varustettu kestävällä teräsrungolla, sekä 20’’ ja 24’’ BMX-renkailla, jotka ovat tarkoitettu erityisesti kilpailemiseen ja erilaisiin pyörätemppuihin. BMX-pyörät on varustettu tehokkailla steel V-brake ja PVS front -jarruilla. Kaikki pyörämallit ovat unisex-tyyppiä.

Toimitus

Toimitamme kaikki Velomanian verkkokaupasta ostetut BMX polkupyörät veloituksetta koko Suomeen yhteistyössä kuriiripalvelu Postnord:n kanssa. Jos teet tilauksesi ennen klo. 12:00, toimitetaan tilaamasi lasten pyörä sinulle seuraavana päivänä, klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa.

Takuuehdot

BMX-pyörille on voimassa kahden vuoden takuu. Jos pyörässä ilmenee vika, sen voi vaihtaa tai palauttaa kahden vuoden sisällä. Hyvitämme maksetun hinnan toimituskuluineen 7 vuorokauden sisällä.