Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
BMX pyörä Adria BMX 24' SPAM oranssi
     

BMX 24' SPAM oranssi

Adria
Hinta
170 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
Rigid steel fork
Etuvaihtaja
DLF - 122 ( index )
Takavaihtaja
DLR-182 (index)
Vaihtajat
GS-5003-1 (L:3, R:6 speed)
Jarrut
PVC front and rear V brakes
Vanteet
KRIPTON 24 x 19
Paino kg
14

BMX

Matala runko, 24''-renkaat, jäykkä etuhaarukka ja kestävä teräsrunko tekevät tästä pyörästä erinomaisen eri BMX-tyylien harjoitteluun – race, street, park, flatland. Tämän pyöräluokan mallit ovat kootaan kestävistä perusosista, joita on helppo hoitaa. Kestävyyden ja helppouden takia näitä pyöriä voi käyttää myös lasten pyörinä.

Nuorten polkupyörä pojille ikäryhmässä 9-11 v. Polkupyörä sopii jokapäiväiseen ajoon kaupungissa.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat bmx-pyörät BMX 24' SPAM oranssi Suomessa hintaan 170.00 euro. Kyseinen malli valmistajalta Adria on tarkoitettu ajamiseen erityisellä urheilualueella ja temppujen tekemiseen. BMX 24' SPAM oranssi - on vahva ja luotettava bike ekstremeurheilun rakastajille. Kaksinkertaisiin vanteisiin nojaavat tukevat pyörät antavat rakenteelle tarvittavan jäykkyyden.

BMX 24' SPAM oranssi on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: