Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
BMX pyörä Capriolo BMX 20' Totem vihreä-oranssi
     

BMX 20' Totem vihreä-oranssi

Capriolo
Hinta
205 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
1
Haarukka
Steel Rigid Fork
Ketju
KMC Z-410
Jarrut
Front steel v-brake, rear steel u brake
Vanteet
Kripton 20 x 1.75mm
Renkaat
INNOVA BMX 20x2.125
Polkimet
FP-836
Paino kg
12.5
Biker Moto Cross – nämä ovat BMX-pyörät. Matala runko, 20''-renkaat, jäykkä etuhaarukka ja kestävä teräsrunko tekevät tästä pyörästä erinomaisen eri BMX-tyylien harjoitteluun – race, street, park, flatland. Tämän pyöräluokan mallit ovat kootaan kestävistä perusosista, joita on helppo hoitaa. Kestävyyden ja helppouden takia näitä pyöriä voi käyttää myös lasten pyörinä. Nuorten polkupyörä pojille ikäryhmässä 9-15 v. Polkupyörä sopii jokapäiväiseen ajoon kaupungissa.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat bmx-pyörät BMX 20' Totem vihreä-oranssi Suomessa hintaan 205.00 euro. Kyseinen malli valmistajalta Capriolo on tarkoitettu ajamiseen erityisellä urheilualueella ja temppujen tekemiseen. BMX 20' Totem vihreä-oranssi - on vahva ja luotettava bike ekstremeurheilun rakastajille. Kaksinkertaisiin vanteisiin nojaavat tukevat pyörät antavat rakenteelle tarvittavan jäykkyyden.

BMX 20' Totem vihreä-oranssi on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: