Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Maastopyörä Capriolo 29' Oxygen musta-sininen 21 runko 21
     

29' Oxygen musta-sininen 21

Capriolo
Hinta
265 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
29
Rungon koko
21
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
21
Haarukka
Suspension Steel Fork
Etuvaihtaja
Shimano Tourney
Takavaihtaja
Shimano Tourney
Vaihtajat
Shimano STEF 41
Ketju
KMC Z-50
Jarrut
Logan alloy disk brake
Vanteet
Kripton X 28' x1.5 mm
Satula
Selle Royal Mach PU
Renkaat
Mitas Ocelot
Paino kg
19.5

Maastopyörä 29

Twentyniner on pyörä, jonka renkaan halkaisija on 29 tuumaa (klassisten maastopyörien pyörän koko on 26 ''). Kootun ninnerin vanteiden ulkomitta on 622 mm. 27,5 ''-vanne on siirtoversio klassisen 26- ja 29-tuuman välillä. Tässä pyörätyypissä on yleensä mukana erikoisuuksia: pyörän koko vaikuttaa vetoakselin asentoa, jonka mitat on tavallisesti 50-70 mm, ja runko on geometrisesti optimoitu, jonka takia rungon rakenne suo mahdollisuuden asentaa etuhaarukan 80-100 mm , kuten klassisissa maastopyörissä. Twentininerien eduiksi voisi lukea geometrisen läpäisyn, takaiskun sekä erinomaisen pysyvyyden tiellä vaikeissakin paikoissa. Mallin puutteita ovat renkaiden korkea hitausmomentti, kuljetushankaluudet ja kalliit varaosat.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat maastopyörät 29' Oxygen musta-sininen 21 Suomessa hintaan 265.00 euro. Kyseinen malli valmistajalta Capriolo sopii loistavasti ajamiseen epätasaisessa maastossa. Ammattimaiset ketjut ja jarrut mahdollistavat minkä tahansa esteiden ylittämisen vaivatta. 29' Oxygen musta-sininen 21 pitää hyvin yllä suuren nopeuden ja se on melko vakaa liukastumista vastaan.

29' Oxygen musta-sininen 21 on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: