Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
maastopyörä 29
     

29' Level 9.2

Capriolo
Hinta
399.90 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
29
Rungon koko
19
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Alumiini
Runko
Metalliseos 6061
Vaihteita
24
Haarukka
SUNTOUR - M3020-A 29
Etuvaihtaja
SHIMANO - FD-TX50
Takavaihtaja
SHIMANO - ALTUS RD-M280
Vaihtajat
SHIMANO - ST-EF 652
Kammet
KRIPTON X LASCO, BLACK 42-34-24
Cassette
SHIMANO - CS-HG31
Jarrut
LOGAN - JY-935AE
Jarrukahvat
SHIMANO - ST-EF 652
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 622-19
Satula
SELLE ROYAL - MACH
Renkaat
RUBENA - OCELOT (29x2.10)
Polkimet
Metalliseos, pallot, heijastin
Paino kg
15.3

Maastopyörä 29

Twentyninerin pyörän koko on 29 tuumaa, tavallisten maastomallien koko on taas 26''. Ninerit ovat varustettu 622 mm ulkomitan vanteilla. 27,5 '' vanne on siirtoversio klassisen 26 ja 29 tuuman välillä. Sellaisissa tyypeissä on useita erikoisuuksia: pyörän koko vaikuttaa vetoakselin asentoon, jonka mitat on tavallisesti 50-70 mm, rungon optimoitu geometria eli rungon rakenne suo mahdollisuuden asentaa etuhaarukan 80-100 mm, kuten klassisissa maastomalleissa. Maastopyörä 29 etuna on suuri geometrinen läpäisy, jousitettu takarengas ja hyvä tiellä pysyvyys vaikeissakin paikoissa. Puutteena on korkea hitausmomentti, vaikea kuljetettavuus, huomattavasti muita malleja kalliimmat varaosat.

Maastopyörä 29 on erinomainen valinta urheilijalle..

Maastopyörät – renkaiden koolla on väliä

Maastopyörien käyttömahdollisuudet ovat niin monipuolisia, että asiakkaat suosivat juuri niitä, vaikka mallien hintataso on suhteellisen korkea ja pyörät vaativat melkoisesti huoltoa. Tavallinen maastopyörien rengasstandardi on 26 tuumaa, mutta on malleja, joiden halkaisija on 29 tuumaa. Ns. twentyninerit löytyvät myös meidän valikoimastamme.

Tavallisella maastopyörällä voi ajaa maastossa kuin maastossa. Kymmenet eri nopeussäädöt tekevät tästä mallista varsinaisen mönkijän. Erityisesti suunniteltu ajogeometria tekee ajon nautinnolliseksi kaikissa olosuhteissa. Jos tähän lisätään vielä isot renkaat, parantaa se ajoneuvon etenemistä ja takaa ajon tasapainoisuuden.

Hyvä esimerkki isorenkaisesta mallista on Capriolon maastopyörä 29” Level 9,2. Sen vahvuuksiin kuuluu melko kevyt, noin 15 kg painoinen alumiinirunko ja parannettu ajogeometria. Ajonautintoa lisäävät vahvat vanteet, kestävät renkaat, 24 vaihdetta, jotka lisäävät ohjattavuutta ja parantavat dynaamisia ominaisuuksia.

Ostamalla maastopyörän 29” Level 9,2 voit mukavasti ajaa polulla kuin polulla tai jopa poluttomassa maastossa.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: