Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Hybridipyörä Capriolo 28' Sunrise Lady valkoinen 19 runko 19
     

28' Sunrise Lady valkoinen 19

Capriolo
Hinta
230 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
28
Rungon koko
19
Tyyppi
Naisten
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
Steel suspension fork
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TZ31
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TZ50
Vaihtajat
SRAM - MRX
Kammet
Kripton X PVC triple
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Logan 946
Vanteet
Kripton X 28”x19mm
Satula
SELLE ROYAL - RIO
Renkaat
Rubena Hook
Polkimet
With balls, reflector
Paino kg
14.6

Klassinen naisten polkupyörä kaupunki- tai maaseutuajoon. Polkupyörä on hardtail-tyyppinen, eli se on varustettu yhdellä etuhaarukalla, ja se lisää hyvin nopeutta ajon aikana tasaisella tiellä, mahdollistaen lähialueilla tai kaupungin kapeilla kaduilla ajamisen. Sen rakenne on ominainen maasto-, matkailu- ja hybridipolkupyörille.

Polkupyörän kevyt paino yhdistettynä mukavuuteen ja edulliseen hintaan muodostavat hyvän kolminaisuuden, tarjoten sen kuljettajille käytännöllisen polkypyörän, joka sopii erinomaisesti sekä kaupunkiajoon että retkille pieniin rinteisiin. 

Huomautus: Kaikki Capriolon polkupyörät toimitetaan valmiiksi koottuina, joten ainoa asia, joka teidän tulee tehdä, on asentaa polkimet ja suoristaa ohjaustanko, ja olettekin valmiit nauttimaan retkestä. Polkimia ei asenneta lähetettäessä, jotta rakenne ei vahingoittuisi.Verkkokauppa Velomania myy parhaat hybridipyörät 28' Sunrise Lady valkoinen 19 Suomessa hintaan 230.00 euro. Valmistajalta Capriolo malli on tarkoitettu kestäville ajoille asfalttiteillä ja ajoittaiselle poikkeiluille epätasaisessa maastossa. 28' Sunrise Lady valkoinen 19 sopii loistavasti perheretkille luontoon, piknikeille, lenkeille. Suhteellisen leveät renkaat ja optimaalisen vaihteen valinta mahdollistavat mukavan ajamisen pyörällä jopa tarakan ollessa täyteen lastattu.

28' Sunrise Lady valkoinen 19 on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: