Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
maastopyörä 26
     

26' Monitor FS

Capriolo
Hinta
299.90 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
26
Rungon koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Alumiini
Runko
Metalliseos 6061
Vaihteita
21
Haarukka
XC-996A
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TY10
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY TX RD-TX35
Vaihtajat
SHIMANO ST-EF 51
Kammet
KRIPTON X LASCO, MUSTA 42-34-24
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ21
Jarrut
Metalliseos painevalu jarrut
Jarrukahvat
SHIMANO ST-EF 51
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 559-19
Satula
SELLE ROYAL - MACH PU
Renkaat
RUBENA - SCYLA SPORT (26x2.10)
Polkimet
Teräspidin, pallot, heijastin
Paino kg
12.5

Maastopyörä 26

Maasto-/vuoristopyörissä eli hardtaileissa on jäykkä runko ja etujousitus. Normaalien pyörien runko on alumiinia, mutta toisinaan kestävyyttä lisätään ja painoa vähennetään käyttämällä huomattavasti kalliimpia materiaaleja, kuten titaania, magnesiumia tai hiilikuitua. Näiden polkupyörien etuna on korkea kestävyys, toimivuus ja tärinänkestokyky. Pyörät reagoivat nopeasti ja ovat tästä johtuen helposti ohjattavia. Etujousitus suojaa tien epätasaisuuksilta vaikuttamatta nopeuteen. Maastopyörä 26 on loistava valinta offroad-ajon faneille.    

Hardtail-maastopyörät: mukava valinta kaikkiin olosuhteisiin   

Jos aiot hankkia maastopyörän, kannattaa ensin pohtia mihin käyttötarkoitukseen pyörää tarvitset. Maastopyörissä on isoja eroja sekä harrastaja- ja ammattilaispyörien että teknistenominaisuuksien ja hinnan välillä. Jos et ole tottunut pyöräilemään jyrkkiä ylämäkiä tai haastavissa oloissa, kannattaa valita mukavuusluokaltaan korkeatasoinen pyörä. Maastopyörä 26” Monitor FS on yksi parhaista harrastajille suunnatuista maastopyöristä.   

Monitor FS, Capriolo kuuluu hardtail-pyöriin. Suoraan suomennettuna nimi tarkoittaa ”kovaa häntää”, mutta käytännössä nimellä viitataan pyörästä puuttuviin takaiskunvaimentimiin. Ajomukavuutta varten mallissa on kuitenkin etuhaarukan iskunvaimentimet. Maastopyörä Monitor FS on varustettu 21-tasoisella vaihteistolla ja 26-tuumaisilla renkailla. Vaihteiden ansiosta pyörällä pystyy kiipeämään vaivattomasti vaikeitakin rinteitä ja ajamaan nopeasti sileällä tiellä.   

Monitor FS -pyörässä on 20-tuumainen runko, joka sopii erinomaisesti sekä miehille että keskipituisille naisille. Alumiinirunkoinen pyörä painaa vain 12,5 kg. Tämän ansiosta mallin ajo-ominaisuudet ovat paremmat muihin kilpailijoihin verrattuna.   

Pyörää on helppo ohjata ja kaikki sen järjestelmät ovat tasapainossa. Kokonaisuutena pyörän suunnittelussa on saavutettu maksimaalinen mukavuus kaikissa ajo-olosuhteissa.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: