Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Citypyörä Polar 26' Maccina Avenue beige runko 18
     

26' Maccina Avenue beige

Polar
Hinta
215 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
26
Rungon koko
18
Tyyppi
Naisten
Rungon materiaali
Teräs
Runko
Hi-Ten
Vaihteita
1
Kammet
Steel 38T
Jarrut
V-brake PVC
Vanteet
Beretta Double wall
Satula
P:Lab City
Renkaat
26x1,5
Polkimet
PVC City
Paino kg
14.5

Verkkokauppa Velomania myy parhaat kaupunkipyörät 26' Maccina Avenue beige Suomessa hintaan 215.00 euro. Valmistajan Polar malli on mukava kaupunkiajoon, ja sillä on miellyttävä ulkonäkö, ja siksi se sopii loistavasti naisille. Kevyt, rakenteeltaan yksinkertainen. 26' Maccina Avenue beige on ketterä, vakaa, ja se kehitää hyvän nopeuden. Mikä ei ole vähemmän tärkeää, pyörän ketjut on varustettu suojakehikolla, ja tämän ansiosta turvallisuus ja mukavuus paranevat.

26' Maccina Avenue beige on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: