Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
polkupyörä 26
     

Polkupyörä 26' Diavolo 600 FS

Capriolo
Hinta
239 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
26
Rungon koko
17
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
MODE - MD-711X
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TZ30
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TZ50
Vaihtajat
SHIMANO - SL-TX30
Kammet
LASCO - 42/34/24
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Jarrut
Metalliseoksesta panevalujarrut
Jarrukahvat
Painevalu jarrukahva metalliseoksesta muovikiinnikkeellä
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 559-19
Satula
DDK - SA 0111
Renkaat
RUBENA - RAPID (26x1.95)
Polkimet
Poljin ja heijastimet
Paino kg
15.7

Polkupyörä 26 Diavolo 600 FS keltainen

Maasto-/vuoristopyörällä eli hardtaililla on jäykkä runko ja etujousitus. Normaalisti valmistetaan suurin osa pyöristä alumiinirunkoisena, mutta kestävyyden lisäämiseen tai painon vähentämiseen käytetään joskus myös huomattavasti kalliimpia materiaaleja, kuten titaania, magnesiumia tai hiilikuitua. Sentyyppisen polkupyörän pääetuna on korkea kestävyys, toimivuus, tärinänkestokyky. Pyörät reagoivat nopeasti ja ovat sen vuoksi erittäin hyvin ohjattavia. Etujousitus suojaa tien epätasaisuuksilta säilyttäen samalla nopeuden.

Harrastajien polkupyörä 26 ja niiden ominaisuudet

Polkupyörää valitsemalla on kiinnitettävä huomiota sen tyyppiin. On myös pidettävä mielessä, että pyörä on valittava oman pituutensa mukaisesti, muuten ei ole ajo sillä juuri erityisen mukavaa. Usein suosivat aloittelijat mukavuus-luokan maastopyörämalleja. Yleisin tämän luokan edustaja on 26-tuumaisilla renkailla varustettu pyörä – malli Diavolo 600 FS, Capriololta.

Tämä pyörä kuuluu ns. hardtail- alaluokkaan eli sillä ei ole takana iskunvaimenninta. Mallille on tyypillistä myös melko jämäkkä runko ja etuhaarukan iskunvaimennin. Runko on unisex-mallinen ja sen korkeus on 17 tuumaa, jonka vuoksi malli sopii sekä miehille että keskipituisille naisille.

Polkupyörä 26 Diavolo on varustettu 18 vaihteella. Runko on terästä, joka nostaa pyörän painoa hieman. Samalla voi vakuuttaa, että pyörä on harrastajatasolla erittäin hyvä. Sillä voi mukavasti pyöräillä sekä kaupungin teillä että vaikeassakin maastossa. Korkea turvallisuus maastoajossa takaa mallin luotettavuuden, sen värähtelyvakauden ja erinomaisen hallittavuuden.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: