Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Lastenpyörä Capriolo 24' Ella pinkki
     

24' Ella pinkki

Capriolo
Hinta
219 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Rungon koko
13
Tyyppi
Naisten
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
6
Haarukka
MD-711X
Takavaihtaja
SHIMANO TOURNEY RD-TZ500
Vaihtajat
SHIMANO RS 35/6 speed
Cassette
SHIMANO TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Logan alloy v-brake
Vanteet
KRIPTON 24'x1.5 double wall
Satula
Monte Grappa
Renkaat
Mitas 24'x1.75
Polkimet
FP-818
Paino kg
15.6

Nuorten polkupyörä 24

Lapsi voi siirtyä 24-tuumaisiin pyöriin eli junioripyöriin noin 9 vuoden iässä. Renkaiden ja niiden mukana myös polkupyörän koko kasvaa. Junioripyörät ovat kuin tavallisia maastopyöriä, mutta vain pienemmässä koossa. Lähes kaikissa 24''-pyörissä on vaihteisto, jousitus ja muut aikuisten pyörien ominaisuudet.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 24' Ella pinkki Suomessa hintaan 219.00 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä Capriolo-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

24' Ella pinkki on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: