Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
polkupyörä 24
     

Polkupyörä 24' Diavolo 400

Hinta
219 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Rungon koko
13
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
Steel rigid fork
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TZ30
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TZ50
Vaihtajat
SHIMANO - SL-TX30
Kammet
LASCO - 42/34/24
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Jarrut
Alloy die casting brakes
Jarrukahvat
Die casting alloy lever with plastic clamp
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 507-19
Satula
DDK - 1217A XC
Renkaat
RUBENA - NEPTUN (24x1.90)
Polkimet
With balls, reflector
Paino kg
14.4

Polkupyörä 24

Lapsi voi siirtyä 24-tuumaisiin pyöriin eli junioripyöriin noin 9 vuoden iässä. Renkaiden ja niiden mukana myös polkupyörän koko kasvaa. Junioripyörät ovat kuin tavallisia maastopyöriä, mutta vain pienemmässä koossa. Lähes kaikissa 24''-pyörissä on vaihteisto, jousitus ja muut aikuisten pyörien ominaisuudet. Polkupyörä 24 erinomainen malli arkikäyttöön.

Velomanian nuortenpyörät

Lapset haluavat kasvaessa olla missä vaan aikuisten kaltaisia. Ja vaikka kaikki ei onnistuisikaan heti kuten aikuisilta, onnistuu vähintään uusien ulottuvuuksien saavuttaminen polkupyörällä lapseltasi hyvin, jos hankit hänelle polkupyörän 24 tuumaisilla renkailla. Nämä polkupyörät sopivat alkaen 10 vuoden ikäisille lapsille.

20” renkailla varustettuja pyöriä on myös aikuisten mallistossa. Sen vuoksi ei aikuisten ja nuorten pyörien toiminnallisuudessa ole juurikaan eroa. Sellainen on esimerkiksi Capriolon 18-vaihteinen maastopyörämalli 24” Diavolo 400. Sillä pyörällä voivat lapsenne ajaa sekä suoralla tiellä että maastossa. Tämä pyörä kiinnostaa koulun- ja teini-ikäisiä, joilla on taipumus kokeilla, meneekö pyörä rinnettä ylös, pääseekö se rantahiekan läpi tai pärjääkö sillä muhkuraisella metsäpolulla.

Polkupyörä 24” renkaat takaavat pyörän eriomaisen etenemisen ja takaavat pyöräilijälle varmuuden missä tahansa olosuhteissa. Sitä edesauttavat myös muut maastopyörien rakenteelliset ominaisuudet, kuten jämäkkä runko, etujousitus ja vahvat jarrut.

Polkupyörä 24” Diavolo 400 avulla paranee lapsesi ajotaito merkittävästi, mikä on hänelle hyödyksi tulevaisuudessa.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: