Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
24' CTX 240
     

24' CTX 240

Capriolo
Hinta
249.90 € 219.90 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Rungon koko
15
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
Suspension Steel Fork
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TZ30
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TY21
Vaihtajat
SHIMANO - SL-RS35
Kammet
Kripton X PVC triple
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Promax V-brake
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 507-19
Satula
DDK S-trace
Renkaat
Mitas Neptune
Paino kg
14
Ihanteellinen nuorille tarkoitettujen polkupyörien parhaiden osoittajien yhdistelmä. Tällä MTB-maastopolkupyörämallilla on käyttöystävällinen muotoilu, ja se on varustettu pystysuoralla istuimella, joka antaa mahdollisimman suuren hallittavuuden.

Lasten polkupyörä 24” Capriolo CTX 240 sopii 125 - 145 cm pituiselle lapselle. Lapsi voi siirtyä 24-tuumaisiin pyöriin eli junioripyöriin noin 9 vuoden iässä. Renkaiden ja niiden mukana myös polkupyörän koko kasvaa. Junioripyörät ovat kuin tavallisia maastopyöriä, mutta vain pienemmässä koossa. Lähes kaikissa 24''-pyörissä on vaihteisto, jousitus ja muut aikuisten pyörien ominaisuudet.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 24' CTX 240 Suomessa hintaan 219.90 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä Capriolo-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

24' CTX 240 on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa. 

Helsinki, Espoo, Vantaa
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen tai neljän arkipäivän kuluessa. 


postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: