Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Lastenpyörä Capriolo 24' CTX 240 musta-sininen
     

24' CTX 240 musta-sininen

Capriolo
Hinta
219 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Rungon koko
14
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
Suspension Steel Fork
Etuvaihtaja
SHIMANO TOURNEY
Takavaihtaja
SHIMANO TOURNEY
Vaihtajat
SHIMANO SL-RS35
Kammet
Kripton X PVC triple
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Promax V-brake
Vanteet
KRYPTON 24'x19mm
Satula
DDK S-trace
Renkaat
Mitas Neptune
Paino kg
14

Lasten polkupyörä 24

Capriolo CTX 240 sopii 122 - 160 cm pituiselle lapselle. Lapsi voi siirtyä 24-tuumaisiin pyöriin eli junioripyöriin noin 9 vuoden iässä. Renkaiden ja niiden mukana myös polkupyörän koko kasvaa. Junioripyörät ovat kuin tavallisia maastopyöriä, mutta vain pienemmässä koossa. Lähes kaikissa 24''-pyörissä on vaihteisto, jousitus ja muut aikuisten pyörien ominaisuudet.
Tämä on erittäin nykyaikainen maastopyörä nuorille (miesten maastopyörä). Varustettu 18 vaihteella, 24 tuuman pyöränvanteilla, sekä Promax V-brake -jarruilla. Sopii ihanteellisesti cooleille nuorille miehille, jotka rakastavat kilpa-ajoa.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 24' CTX 240 musta-sininen Suomessa hintaan 219.00 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä Capriolo-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

24' CTX 240 musta-sininen on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: