Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
polkupyörä 24
     

Polkupyörä 24' CTX 240 2015

Capriolo
Hinta
249.90 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
24
Rungon koko
15
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
18
Haarukka
MODE - MD-711X
Etuvaihtaja
SHIMANO - TOURNEY FD-TZ30
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TY21
Vaihtajat
SHIMANO - SL-RS35
Kammet
LASCO - 42/34/24T
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Jarrut
Metalliseos painevalu jarrut
Jarrukahvat
Die valu metalliseos vipu muovilla puristin
Vanteet
KRIPTON - KRYPTON-X 507-19
Satula
DDK - 1217A XC
Renkaat
RUBENA - NEPTUN (24x1.90)
Polkimet
Pallot, heijastin
Paino kg
14.0

Polkupyörä 24

Noin 9 vuoden ikäisenä lapsen kannattaa siirtyä 24-tuumaisiin eli junioripyöriin. Renkaiden ja niiden mukana myös koko pyörän koko kasvaa. Juniorimallit ovat tavallisia maastopyöriä, mutta kooltaan pienempiä kuin aikuisten mallit. Melkein kaikissa 24''-pyörissä on vaihteisto, jousitus ja muut normaalikokoisten polkupyörien ominaisuudet.   

Velomanian nuortenpyörät

Lapset haluavat kasvaessaan olla aivan kuin aikuiset. Aikuisten pyörä ei tietenkään sovi lapselle, mutta voit hankkia hänelle samantapaisen nuortenpyörän pienemmillä 24 tuumaisilla renkailla. Nämä pyörät sopivat yli 10 vuoden ikäisille lapsille. 

24-renkailla varustettuja malleja on saataville myös aikuisille. Tästä johtuen ei aikuisten ja nuorten pyörien toiminnoissa ole juurikaan eroja. Esimerkki tällaisesta pyörästä on Capriolon 18-vaihteinen maastopyörämalli 24” CTX 240. Se sopii lapsille sekä suoralle tielle että maastoon. Nämä mallit kiinnostavat koulu- ja teini-ikäisiä, jotka kokeilevat innolla meneekö pyörä rinnettä ylös, pääseekö se rantahiekan läpi tai pärjääkö fillarilla muhkuraisella metsäpolulla. 

Polkupyörä 24:n renkaat takaavat sen eriomaisen liikkuvuuden ja ajovarmuuden kaikissa olosuhteissa. Pyörän ominaisuuksia edesauttavat myös muut maastoon sopivat rakenteelliset ominaisuudet, kuten jämäkkä runko, etujousitus ja vahvat jarrut. 

CTX 240 -pyörän avulla lapsesi ajotaito paranee merkittävästi.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: