Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Lastenpyörä 20' Sunny Boy
     

Lastenpyörä 20' Sunny Boy

Capriolo
Hinta
159 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Runko
Hi-ten
Vaihteita
1
Haarukka
Teräs jäykkä haarukka
Kammet
Yksi pc S kampi 36T
Jarrut
Etu PVC V-jarru, takana jalkajarru
Jarrukahvat
PVC vipu V-jarrujen
Vanteet
KRIPTON - 406-19
Renkaat
WANDA BMX 20x1.75
Paino kg
12.5

Lastenpyörä 20

Kun lapsi tulee noin seitsemän vuoden ikään, osaa hän jo säilyttää tasapainonsa ja pysähtyä. Osa 20-tuumaisista pyöristä on varustettu vaihteistolla ja niissä saattaa olla aikuisten pyörien tapaan jousitus ja levyjarrut.

Polkupyörä 20”-renkailla – uusia lastenpyöriä!

Lastenpyörän on sovittava lapsen ikään ja pituuteen. Kun ensimmäiset ajoharjoitukset ovat ohi ja lapsi pysyy tukevasti satulassa, on aika siirtyä seuraavaan pyörään. Meiltä löydät 7-vuotiaille tai vanhemmille lapsille pyöriä kahdenkymmenen tuuman renkailla, joiden rakenteessa käytetään muutamia isompien pyörien osasia.

Esimerkiksi Capriolon Sunny Boy -pyörä on rakenteeltaan monitahoisempi ja mielenkiintoisempi verrattuna esikouluikäisille tarkoitettuja pyöriä. 6-vaihteisen vaihteiston ansiosta lastenpyörä muistuttaa 20-maastomallia. Nopeutta säätämällä lapsi voi valita itselleen mahdollisimman mukavan ajotavan maastosta riippumatta. Ajaminen onnistuu oli maasto sitten sileä ja tasainen polku tai muhkurainen peltomaasto.

Samalla lastenpyörä 20 Sunny Boy muistuttaa parhaan ajomukavuuden takaavia aikuisten pyörämalleja. Sen satulassa selkä pysyy rentoutuneena, mikä on erittäin tärkeää juuri lapsille.

Pyörän teräsrunko on vahva ja kestää hyvin kolhuja, mikä koituu usein lastenpyörien kohtaloksi. Valitettavasti tämä lisää pyörän painoa ja aikuisen apu voi olla tarpeen.

Sunny Boy -pyörän tapaiset mallit ovat paras keino monipuolistaa lapsesi liikuntaa ja tehdä pyöräilystä hauska harrastus.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: