Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Lastenpyörä CTM 20' Maggie 1.0 violetti
  

20' Maggie 1.0 violetti

CTM
Hinta
170 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Naisten
Rungon materiaali
Teräs
Runko
Hi-Ten, 11
Vaihteita
1
Haarukka
Hi Ten unicrown 20
Kammet
Prowheel, 38T, 140mm
Cassette
Torpedo Velosteel 18T
Jarrut
Alhonga V-brake
Vanteet
RMX 20, 406X20, 28H, black
Renkaat
20x1,75
Polkimet
TU 802A
Paino kg
10.1
Selleks ajaks, kui laps saab umbes 7 aasta vanuseks, on ta juba õppinud hoidma tasakaalu ning peatumist. 20-tolliste ratastega jalgrataste mõned mudelid on varustatud käiguvahetusmehhanismiga ning võivad olla varustatud sarnaselt täiskasvanute jalgratastega ka esi-ja tagaamortisaatoritega ning isegi ketaspiduritega.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 20' Maggie 1.0 violetti Suomessa hintaan 170.00 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä CTM-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

20' Maggie 1.0 violetti on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: