Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
20' Diavolo 200 FS
     

20' Diavolo 200 FS

Capriolo
Hinta
219.90 € 175.00 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
6
Haarukka
Vedruteraskahvel
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TY21
Vaihtajat
SRAM -MRX rear 6 SPEED
Jarrut
Logan 946
Jarrukahvat
Survevalu pidurilingid plastklambriga
Vanteet
KRYPTON-X 406-19
Satula
DDK - 1216 rush 2
Renkaat
RUBENA - NEPTUN (20x1.90)
Polkimet
Laagrid, helkur
Paino kg
12.8
Kun lapsi tulee noin seitsemän vuoden ikään, osaa hän jo säilyttää tasapainonsa ja pysähtyä. Osa 20-tuumaisista pyöristä on varustettu vaihteistolla ja niissä saattaa olla aikuisten pyörien tapaan jousitus ja levyjarrut.

Tässä polkupyörässä on toteutettu ihanteellinen yhdistelmä korkeaa suorituskykyä ja ominaisuuksia nuoria ajajia varten. Nuorekas, mukava muotoilu ja satulan pystysuora asento täydennettyinä maksimaalisella hallittavuudella.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 20' Diavolo 200 FS Suomessa hintaan 175.00 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä Capriolo-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

20' Diavolo 200 FS on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa. 

Helsinki, Espoo, Vantaa
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen tai neljän arkipäivän kuluessa. 


postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: