Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
20' CTX 200 sininen
     

20' CTX 200 sininen

Capriolo
Hinta
200 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
6
Haarukka
Suspension Steel Fork
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TY21
Vaihtajat
SHIMANO - SL-RS35
Kammet
Kripton X steel
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Promax V-brake
Vanteet
Kripton X 20”x19mm
Satula
DDK - 2031
Renkaat
Mitas Neptune

Lasten polkupyörä

Capriolo CTX 200 sopii 115 - 135 cm pituiselle lapselle. Kun lapsi tulee noin seitsemän vuoden ikään, osaa hän jo säilyttää tasapainonsa ja pysähtyä. Osa 20-tuumaisista pyöristä on varustettu vaihteistolla ja niissä saattaa olla aikuisten pyörien tapaan jousitus ja levyjarrut.

CTX200 on yksi suosituimmista malleista sen tämänhetkisessä Capriolo-mallistossa. Runko, jolla polkupyörä on varusteltu, sopii täysin jokapäiväiseen käyttöön, ja se kykenee kestämään sorateiden ja pienten rinteiden epätasaisuudet. Runkotuenta antaa mahdollisuuden muokata polkupyörä täydellisesti lapsen tarpeisiin. Etuhaarukkaan kohdistuvat kovimmat kolaukset vaimennetaan, mikä takaa tasaisemman ajon. Mallissa on mahdollisuus vaihtaa 6 vaihteen välillä, minkä ansiosta se sopii mihin tahansa tilanteeseen tien päällä. Maastopyörä on ihanteellinen kumppani maaseutu- tai peltoretkiä varten, kuten myös jokapäiväisille retkille kouluun.Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: