Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
20' CTX 200
  

20' CTX 200

Capriolo
Hinta
239.90 € 199.90 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
20
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Teräs
Vaihteita
6
Haarukka
Suspension Steel Fork
Takavaihtaja
SHIMANO - TOURNEY RD-TY21
Vaihtajat
SHIMANO - SL-RS35
Kammet
Kripton X steel
Cassette
SHIMANO - TZ MF-TZ20
Ketju
KMC Z-33
Jarrut
Promax V-brake
Vanteet
Kripton X 20”x19mm
Satula
DDK - 2031
Renkaat
Mitas Neptune
Lasten polkupyörä 20” Capriolo CTX 200 sopii 115 - 135 cm pituiselle lapselle. Kun lapsi tulee noin seitsemän vuoden ikään, osaa hän jo säilyttää tasapainonsa ja pysähtyä. Osa 20-tuumaisista pyöristä on varustettu vaihteistolla ja niissä saattaa olla aikuisten pyörien tapaan jousitus ja levyjarrut.

CTX200 on yksi suosituimmista malleista sen tämänhetkisessä Capriolo-mallistossa. Runko, jolla polkupyörä on varusteltu, sopii täysin jokapäiväiseen käyttöön, ja se kykenee kestämään sorateiden ja pienten rinteiden epätasaisuudet. Runkotuenta antaa mahdollisuuden muokata polkupyörä täydellisesti lapsen tarpeisiin. Etuhaarukkaan kohdistuvat kovimmat kolaukset vaimennetaan, mikä takaa tasaisemman ajon. Mallissa on mahdollisuus vaihtaa 6 vaihteen välillä, minkä ansiosta se sopii mihin tahansa tilanteeseen tien päällä. Maastopyörä on ihanteellinen kumppani maaseutu- tai peltoretkiä varten, kuten myös jokapäiväisille retkille kouluun.Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 20' CTX 200 Suomessa hintaan 199.90 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä Capriolo-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

20' CTX 200 on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa. 

Helsinki, Espoo, Vantaa
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen tai neljän arkipäivän kuluessa. 


postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: