Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Lastenpyörä CTM 16' Foxy sininen
  

16' Foxy sininen

CTM
Hinta
180 €

Tekniset tiedot

Pyörän koko
16
Tyyppi
Unisex
Rungon materiaali
Alumiini
Runko
ALU 6061
Vaihteita
1
Haarukka
Hi Ten unicrown 16
Kammet
Wheel Top 30T/102 mm
Cassette
Torpedo Velosteel 18T
Ketju
KMC 410/72L
Jarrut
Alhonga V-brake
Vanteet
RMX 20, 305X20, 20H, black
Satula
CTM boy
Renkaat
Rubena X-Caliber, 16x1,75
Polkimet
TU 802A
Paino kg
8.4
Lasten pyörä Noin neljän vuoden ikäinen lapsi voi siirtyä 16-tuumaiseen pyörään, jossa on apupyörät ja sisärenkaat. Suurin osa pyöristä on varustettu inertiaalijarruilla, jotka toimivat lapsen polkiessa taaksepäin. Osassa malleista on myös käsijarru.

Verkkokauppa Velomania myy parhaat lastenpyörät 16' Foxy sininen Suomessa hintaan 180.00 euro. Tämä malli on kaunis ja luotettava. Pyörä CTM-valmistajalta säilyttää ulkonäkönsä ja mekanismien virheettömän toiminnan ostohetken tasoisena jopa muutaman pyöräilykauden ajan. Satulan ja ohjaustangon korkeutta voi säätää. Malli on saatavilla kahdessa eri kirkkaassa väri sävyssä.

16' Foxy sininen on mahdollista ostaa suoraan tältä sivulta. Lisäät sen vain ostoskoriin ja teet sitten tilauksen. Toimitus suoritetaan mahdollisimman operatiivisesti koko Suomen alueelle.

Tarjoamme yhteistyössä Postnordin kanssa ILMAISEN TOIMITUKSEN koko Suomessa.

Helsinki, Espoo, Vantaa 
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. 

Muu Suomi
Jos teet tilauksen ennen klo. 12:00, polkupyörä toimitetaan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli teet tilauksesi klo. 12:00 jälkeen, polkupyöräsi toimitetaan sinulle neljän arkipäivän kuluessa.

postnord

Korttimaksu:
Verkkopankkimaksu:


NordeaOsuuspankkiSäästöpankkiSP/OmaSpPOP-PankkiAktiaDanske BankHandelsbankenS-PankkiÅlandsbanken

Lasku tai osamaksu: