Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
VAIHDA JARRUSI UUSIIN 11.01.2018

VAIHDA JARRUSI UUSIIN


TYÖPAJAN ASENNUSSUOSITUKSET...

Kuluneet jarrut ovat onnettomuus, joka ei tule kello kaulassa. Turvallisen pysäyttämisen varmistamiseksi asenna uudet jarrupalat...

1 VÄÄNNÄ AUKI

Tämän helpon huoltotyön aloittamiseksi väännä jarrupalan kiinnityspultti kuusiokoloavaimella auki. Tarkasta, että pultin kulmat eivät ole kuluneet ja vaihda se heti, jos näin alkaa tapahtua.

2 IRROTA RENGAS

Paina jarrupalaa kiinnittävää metallihakaa jarrusatulassa (ylhäällä vasemmalla) ja irrota jarrulevy. Metallihaka tulee irrottaa, jotta voit irrottaa vanhat jarrupalat ja asentaa uudet.

3 VANHA POIS

Irrota jarrupalat liu’uttaen ne kiinnityshaoista takaperin ulos. Tätä voi olla varsin hankala tehdä peukalolla, varsinkin jos jarrupalat ovat olleet käytössä pitempään, siksi suosittelen käyttämään apuna ruuvimeisseliä.

4 UUSI PAIKALLEEN

Varmistuaksesi siitä, että uusi jarrupala on oikein asennettu, tarkkaile sen takapuolella olevaa nuolta. Työnnä pala sisään ja kun se on lujasti kiinni, levitä sen takapuolelle hieman voiteluainetta – älä koskaan voitele jarrun hankauspintaa!

5 KIRISTÄ

Kiinnitä uudet jarrupalat kiinnitysruuvilla kuusiokoloavainta käyttäen ja väännä pulttia myötäpäivään kunnes se on lujasti kiinni. Älä kiristä pulttia liikaa, mutta varmistu siitä, että se ei ole liian löysällä ja pääse avautumaan.

6 KESKITÄ

Vaihda jarrulevy ja kiinnitä jarrusatula painamalla metallihaka alas. Säädä jarrulevyä ja jarrusatula, kunnes jarrulevy on tarkalleen keskitettynä jarrusatulan kahden puolen välillä.