Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä
Citypyörät ja hybridipyörät  02.06.2017

Citypyörät ja hybridipyörät

Citypyörät ja hybridipyörät sopivat erinomaisesti pitkille pyöräretkille ja kuntoiluun!

Etsittekö yksinkertaista ja edullista tapaa nauttia kuntoilusta raikkaassa ulkoilmassa? Haluatteko löytää stressittömän ja hallittavamman lähestymistavan työkomennusten täyttämiseen? Haluatteko vaihtoehtoisen liikennevälineen työ- ja lomamatkoille, joka on vähemmän agressiivinen, kuin perinteiset citypyörät, mutta yhtä kevyt, urheilullinen ja pirteä?
 
Nämä ovat syitä, joiden takia monien valinta on citypyörä tai hybridipyörä. Mutta kyseessä eivät ole äitisi tai isäsi vanhat polkupyörät. Vanhat "antiikkiset" polkupyörät valmistettiin teräksestä, niillä oli vähemmän vaihteita, ja ne olivat hitaampia ja raskaampia ajaa. Menestykset polkupyörien ja niiden runkojen kehittelyssä ovat tehneet näistä polkupyöristä nopeampia, herkemmin hallittavia ja kaiken kaikkiaan niillä on mukavampi ajaa, kuin 10 tai 15 vuotta sitten.
 
Lukekaa ohjeet saadaksenne lisätietoa - älkääkä epäröikö soittaa kysyäksenne mitä tahansa kysymyksiä. Käykää lisäksi kaupassamme nähdäksenne eri malleja, ja kysykää työntekijöiltämme polkupyörätyypistä, joka voisi sopia teille parhaiten.
 
Tässä muutamia yksinkertaisia kysymyksiä, jotka auttavat teitä valitsemaan parhaan pyörän:
Missä aiotte ajaa?
Onko etusijalla korkea laatu vai edullisuus? 
Aiotteko säilyttää polkupyöräänne kadulla?
Valitsetteko aina korkean teknologian laitteita, vai suositteko käytännöllisiä ja helppoja rakenteita?
Millainen on budjettinne tälle ostokselle? (Tämä on yksinkertainen tapa kaventaa valinnanvaraa.)
Missä aiotte ajaa eniten? ( kaupungissa, sorateillä, puistoissa, jne)?
 
Viimeinen kysymys on yksi parhaimmista tavoista määritellä, mikä polkupyörätyyppi on teille oikea valinta. Jos kuvittelette pyöräilevänne kiireettömänä sunnuntaina ja menette joskus kavereiden kanssa etsimään ihanteellista piknik-paikkaa, pidätte hauskaa harrastamalla liikuntaa, ajatte töihin tai töistä takaisin kaupungilla, tai pidätte polkupyörästä, jota on helppoa ja yksinkertaista käyttää, hybridipyörät tai citypyörät ovat erinomainen valinta.
 
Jos haluatte ajaa polkupyörällä, citypyörät ja esikaupunkipyörät tarjoavat sellaisia toimintoja, kuin telineet, lokasuojat, valot, kellot ja seisontatuet - kaiken, mitä tarvitsette kaduilla ajamiseen ja tavaroidenne kuljetukseen.
 
Jos aiotte ajaa pitkiä etäisyyksiä, nousta mäille ja työskennellä hieman kuntonne parantamisen eteen, ja haluatte samalla kuitenkin mukavan ja kevyen pyörän, jonka hallinta on ketterää,  ja jolla ylämäet ovat kevyitä, hybridipyörät sopivat ihanteellisesti.