Yhtiöstä Toimitus Maksaminen Takuu Ota meihin yhteittä

Aja töihin polkupyörällä

bigstock-Bike-lane-road-for-bicycles--91487432.jpgMiksi istua ruuhkassa laskien kuluja kun voisit helposti ja edullisesti polkea pyörällä?

Pystytä itsellesi tavoitteet, jotka voit toteuttaa

Polkupyörällä töihin ajaminen on yksi parhaista päätöksistä, jonka tulet koskaan tekemään. Sen toteuttaminen voi kuitenkin tuntua pelottavalta. Aseta tavoitteet työmatkasi pituudesta riippuen. Jos matka on ihan älyttömän pitkä, älä ota heti tavoitteeksi pyöräillä töihin joka päivä. Voit esimerkiksi päättää, että käytät polkupyörää kulkuvälineenä joka toinen päivä. Jos matkasi on todella pitkä, voit harkita matkan taittamista pyörällä osittain; polje puoliväliin pyörällä ja kulje loppumatka bussilla. Mikäli matka-aika huolestuttaa, voit kokeilla matkan taittamista ensin viikonloppuna. Näin näet, paljonko työmatkasi vie ajallisesti yhteen suuntaan, ja tuntuuko kilometrimäärä sinulle realistiselta.

Vältä ruuhkat

Ei kannata kuitenkaan vaihtaa autoa polkupyörään vain ajaaksesi saman ruuhkan ja saasteiden läpi. Etsi hiljaisempia ja kiinnostavampia reittejä. Monet kaupungit ovat satsanneet pyöräteihin siitäkin huolimatta, että nyky-yhteiskunta pyörii paljon autoilun ympärillä. Jos matkasi on pitempi, voit kokeilla etsiä ns. maaseutureittejä, jotka ovat vähemmän liikennöityjä kuin ruuhkaiset yleisesti käytetyt tiet. Muista kuitenkin huomioida tässä pidempi matka-aika.

Pukeudu asianmukaisesti

Mikäli työmatkasi on lyhyt, voit ihan hyvin polkea sen toimistovaatteet päällä (vaikkakin tämä hieman kumoaa ajatusta ilmaisista työmatkoista kuluneiden housujen osalta!). Monet merkit valmistavat vaatteita, jotka on suunniteltu nimenomaan pyöräilyä varten. Mikäli työmatkasi kestää enemmän kuin puolituntia, kannattaa vetää niskaan urheiluvaatteet ja vaihtaa vasta töissä perinteiset työvaatteet päälle.


Verkkokaupastamme voit ostaa laadukkaat ja edulliset lasten pyörät.